fredag den 19. august 2011

Stifinder på 24.dk højreradikal blog


I de seneste år er internettet blevet den yderste højrefløjs mødested, hvor bloggere og læsere radikaliserer hinanden og vender hverdagsbegivenheder til historier om islams kolonisering af Vesten. Det var her, norske Anders Behring Breivik hentede en stor del af sine politiske holdninger


Hvad der p. t. foregår på højrefløjen er mestedelens kø foran håndvasken og damage control, fordi kun den hårde kerne af DF’-vælgerne sandsynligvis har lyst til at have mål og værdier tilfælles med Breivik.


Udlændingekortet vil DF derfor få svært ved at spille under den kommende valgkamp - i særdeleshed, hvis Breivik samtidigt står i Oslo byret og udtaler sig så det lyder som noget, der kommer fra DF’erne selv.


På 24.dk trives disse småracister i bedste velgående. Deres intolerance er rystende. I gruppen Stifinder er der flere af slagsen. Gruppeformande renser ud med hård hånd hvis der skulle være nogle der formaster sig til at sige vennerne i Dansk folkeparti imod. Det betyder omgående sletning.


Her under har jeg samlet et par skærmdump, der viser hvor navlebeskuende disse mennesker er. 24.dk gør intet for at stoppe den slags.